Екскурсія в СЮТ

Учні 1-В класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (вчитель Коновальчук І.О.) разом з керівником гуртка початкового технічного моделювання (Шулдик Л.Ст.), яка працює на базі цього класу, здійснили екскурсію в станцію юних техніків. Педагогічний колектив влаштував теплий прийом учням: діти побачили технічні моделі, які конструюють вихованці гуртків, спробували їх позапускати. А більше всього їм сподобалась виставкова зала, де зібрані експонати технічного призначення та декоративно-прикладного мистецтва. Вироби викликали у дітей здивування, позитивні враження, емоції.

Наприкінці екскурсії діти змогли побачити радіокеровані моделі кораблів, які плавали по озеру (завдяки комунальній службі та меру міста його очистили від бруду та збільшили в об’ємах). Зараз вихованці СЮТ мають змогу проводити тренувальні запуски моделей на воді, а жителі міста відпочивати в охайному куточку нашого парку.

Радиоуправление

Діти дякували за побачене, а керівники гуртків запрошували їх на початку нового навчального року приходити в СЮТ навчатися працювати в гуртках.

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Жовтня 2023

Фотогалерея