СЮТ відчиняє двері

СЮТ відчиняє двері

Городнянська міська станція юних техніків – це позашкільний навчальний заклад, де працюють творчі вчителі, справжні майстри своєї справи, які прагнуть відкрити в кожній дитині душу творця, дати їй змогу пробудитись і розквітнути. На протязі багатьох років метою роботи колективу станції є сприяння задоволенню різноманітних науково - технічних потреб вихованців, створення умов для творчої самореалізації особистості, професійного самовизначення, підготовка дитини до майбутнього.

Станція багата не тільки талановитими педагогами, а й учнями. Про те, як наполегливо й урожайно працює станція юних техніків, свідчить змістовна виставка робіт технічної творчості, яка розміщена в виставковій залі.

/Files/images/1/1.JPG /Files/images/1/2.JPG /Files/images/1/4.JPG /Files/images/1/5.JPG /Files/images/1/6.JPG

Починаючи з 26 листопада по 30 листопада 2018 року станція юних техніків гостинно відчиняла свої двері для всіх тих, хто хоче творити, розвивати приховані таланти та реалізувати свої мрії та задуми.
Кожного дня станцію відвідували учні 1 - 4 класів Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та Городнянської районної гімназії.
Всі бажаючі змогли відвідати майстерні та лабораторії закладу, ознайомитися з роботою гуртків та їх керівниками. Так, у лабораторії автотрасового моделізму діти мали змогу показати свої знання з будови автомобілів, а також поганяти маленькі машинки.

/Files/images/1/10.JPG /Files/images/1/11.JPG /Files/images/1/16.jpg /Files/images/1/7.jpg /Files/images/1/8.jpg /Files/images/1/14.jpg /Files/images/1/15.jpg

Також цікавими були екскурсії до майстерні авіамодельного гуртка. Тут діти дізнавались багато нового з історії авіації, будови літальних апаратів, мали змогу самим зробити паперового літачка та запустити найлегшу авіамодель, вагою усього 3 грами.

/Files/images/1/IMG_0051.JPG /Files/images/1/IMG_0064.JPG /Files/images/1/IMG_0066.JPG /Files/images/1/IMG_0202.JPG /Files/images/1/IMG_0205.JPG /Files/images/1/IMG_0071.JPG /Files/images/1/IMG_0075.JPG

У лабораторії гуртка електроніки та приладобудування діти знайомились із світом техніки, а також показували вже набуті знання. Найбільш кмітливі та сміливі мали змогу перевірити свої сили в стрільбі по мішені.

/Files/images/1/IMG_0241.JPG /Files/images/1/IMG_0243.JPG /Files/images/1/IMG_0233.JPG /Files/images/1/IMG_0007.jpg

На даний час діток запрошують навчатися гуртки автотрасового моделізму, авіамоделювання, лозоплетіння, електроніки та приладобудування, паперопластики, початково-технічногомоделювання, медіаосвіта та цифрова фотографія.

Керівники гуртків Городнянської СЮТ дбають про майбутнє кожного вихованця, допомагають розкрити їхній талант, адже головною цінністю закладу є дитина.

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Жовтня 2023

Фотогалерея