Повернутися до звичайного режиму

З весняним подихом! З 8 Березня!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

8 Березня - всесвітній день жінок, в який також відзначаються досягнення жінок у політичній, економічній і соціальній сферах, святкується минуле, сьогодення і майбутнє жінок планети.

У 1910 році в Копенгагені відбулася 2-а Міжнародна конференція працюючих жінок. Лідер жіночої групи соціал-демократичної партії Німеччини Клара Цеткін висунула ідею святкування Міжнародного жіночого дня. Вона запропонувала, щоб Жіночий день відзначався щорічно в кожній країні в один і той же день. Метою цього свята Цеткін назвала боротьбу жінок за свої права.

Офіційний статус «Міжнародного жіночого дня» це свято придбало за рішенням ООН в 1975 році і з тих пір відзначається щорічно як Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир і щороку присвячений певній темі.

Сучасне святкування Жіночого дня вже не має мети затвердження рівності, а вважається днем весни, жіночої краси, ніжності, душевної мудрості і уваги до жінки, незалежно від її статусу і віку.

/Files/images/8/IMG_1586.jpg Вихованці гуртків початкового технічного моделювання під керівництвом Шулдик Л.С. та Пилипенко Н.В. цілий тиждень виготовляли подарунки для своїх найрідніших жінок: матусь, бабусь, тіточок, вчителів. Старанно майстрували кошички, вирізали та клеїли квітки. Стільки любові й тепла вклали вони у свої подарунки.

/Files/images/8/IMG_1637.jpg /Files/images/8/IMG_1639.jpg /Files/images/8/IMG_20190305_154245.jpg /Files/images/8/IMG_20190307_084732.jpg

Колектив станції юних техніків приєднується до своїх вихованців та хоче поздоровити усіх дівчат, жінок зі святом 8 Березня.Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси. Нехай перші промені весняного сонця подарують Вам святковий настрій та щирі почуття, кожен новий день зустрічає Вас посмішкою, а життя приносить радість та вдачу, дарує натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Нехай кожен день буде наповнений сонячним настроєм, барвистими подіями та безмежним коханням.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Жовтня 2023

Фотогалерея